Інтерв'ю з капітаном команди Time OFF
Нетак давно на нашому порталі закінчився турнір - WestGamingAutumnCup2010 і як було обіцяно, ми презентуєм інтерв'ю з капітаном команди Time Off яка заняла почесне друге місце. wOLf: Привет, як життя?
Petrovy4: Привіт все нормально)
wOLf: Роскажи про себе, чим захоплюєся крім КС, яку музику слухаєш, де навчаєся?
Petrovy4: Навчаюсь я в бурсі) в ПТУ на "оператора доярку)))" тіпа на компютерщика, музику слухаю різну - реп, рок інколи різний клюбняк... захоплююсь спорт-залом, ходжу в зал вже більше одного року)
wOLf: Роскажи як ти став капітаном команди, як збирав гравців.
Petrovy4: Почав крати в кс 1,6. Спочатку грав на простих серверах Public пробував відзначитись серед всіх, що маю непогані можливості в кс) один раз мене побачила одна команда і запропонувала мені вступити до них в клан я спробував в мене не погано получалось... Пізніше команда роспалась я подумав чи не варто мені попробувати самому створити свою власну команду? Я створив команду і шукав бажаючих гравців хто хоче приєднатись до мене і так все пішло поїхало)
wOLf: Як проходять треніровки команди?
Petrovy4: тренеровки проходять успішно, розвиваємо тактику командної гри, різні підсатки, і багато іншого...
wOLf: На яких турнірах окрім WGAC2010 ви ще брали участь і які результати займали?
Petrovy4: Це був наш перший турнір. Плануємо надалі участвувати на різних турнірах
wOLf: Як вам організація турніру, які були туднощі, з ким було саме інтересніше грати?
Petrovy4: Організація непогана нам сподобалось, труднощі виникли в нас під час першої гри, перший раз на турнірі перші нервування дефолтні помилки, нам казалось, що це все... але пізніше нам усміхнуласі удача ми почали обігрувати соперників ну і програвали звичайно, но не було вже того страху на грі, освоїлись) Команда E-Gam1ng дуже сувора в дисципліні кс 1.6, гра з ними була дуже тяжка ну й і інтересна тому що ми вчилися в них як потрібно грати.
wOLf: Який момент з турніру запам'ятався, чи були моменти з яких команда просто "ржала"?
Petrovy4: Так були момент коли ми грали на карті de_inferno но це не просто момент це ціла гра моментів) коли ми грали проти Deat all ми просто обіграли їх 16-0 на карті і вся команда "ржала"
wOLf: Роскажи про свій нік, чому саме Petrovich?
Petrovy4: точніше Petrovy4. Не знаю... в мене багато було ніків, але саме цей мені більш підійшов. Сам я Сергій Петрович, от і нік відповідно Petrovy4, цей нік я полюбив і не став міняти просто читається легко і вимовляється )
wOLf: Назва команди. Чому змінили Kremenec'TM на Time OFF, як довго вибирали назву і хто став автором цієї ідеї?
Petrovy4: Автор ідеї був я, назва Kremenets.Tm підходить більш команді як живе в одному місті і гравці суто з Кременця, пізніше наша команда стала більш-меньш популярною і мені було ніяково, коли в нас гравець живе в Житомирі чи в Києві а підписується Кременець) я й вирішив змінити назву команди) назву вибирав не довго, Time-oof перекладається з англійської як "час вийшов" мені сподобалось і я вирішив так і лишити.
wOLf: У фінальні грі проти E-gam1ng на карті de_dust2 в вашому колективі сталося якесь непорозуміння між тобою та гравцем твоєї команди, наскільки я пам"ятаю ти навіть декілька раз сам вбивав свого тіммейта, що у вас сталося? Це просте непорозуміння чи він просто не виконував того що ти як капітан казав йому робити?
Petrovy4: це було просто жахливо, він не дотримувався вказівок команди і церез це нас в більшості раундів зливалися, я й не витримав, в мене були скаженні емоції я їх виражав на вбивстві тімейта) але все минулось тепер ніхто не свариться і більше такого не повториться.
wOLf: У перші стадії проведення змагань, ваша команда майже перемогла переможців турніру на карті de_traine, програвши з рахунком 21:18. Трейн - це ваша улюблана і сама натрінірована карта, чи просто пацанів "поперло", а може Extremal Gaming показали себе набагато непідготовленіше на цій карті ніж на інших?
Petrovy4: Карта трейн готувалася ретельно, тому що я знав, що команда Extremal Gaming знає цю карту і добре на ній грає, спочатку в нас все получалося, але пізніше знову прості помилки всієї команди. Питання чому? Тому, що коли команда вирвалась на перід, вона рослабилась, а противник це зрозумів і скористався цим)
wOLf: Портал WestPlay. Які в тебе враження від нього, чи варто продовжувати розвивати цей проект, що тобі подобається, а що ні.
Petrovy4: Портал не поганий він тільки недавно вийшов в "світ" ) я думаю його варто розвивати, ну і надіюсь на ньому буде проводитись ще не один десяток хороших турнірів.
wOLf: Які рубрики варто добавити на сайт?
Petrovy4: Думаю щось можна добавити з файлів щоб користуваці могли брати якусь інформацію з сайту, в файлах і в різних статтях новинах, думаю для такого порталу не завадила б рубрика про кібер-спорт.
wOLf: Як справи в особистому житті?
Petrovy4: Справи прекрасно. Повно емоцій)
wOLf: Дякую за відповіді та витрачений на питання час, скажи пару слів для читачів.
Petrovy4: Дякую за підтримку своїх тімейтів на турнірі, що прислухались і не покидали у важливий час...
а для читачів відвідуйте цей портал можливо щось найдете тут своє як і я)
Дякую адміністрації, організаторам за вашу роботу і за ваші старання.
Результати турніру виглядають слідуючим чином:
Перше місце заняла команда Extremal Gaming - нагородою їх премоги стали інтерв'ю від якого капітан команди відмовився, грамота у графічному вигляді яку можна переглянути ТУТ. Та саме головне - це командний мувік, трейлер до якого зовсім скоро ми розмістимо на нашому сайті.
Друге місце заняла команда Time Off. Їх призи - інтерв'ю з капітаном команди яке знаходиться чуть вище=) , та грамота у графічному вигляді за заняте ними почесне друге місце.
Треттє місце виборола команда Dead All, за це їм респект і уважуха від адміністрації і всіх учасників турніру.
Також презентуємо сюрприз, про який ми нічого раніше не писали, а саме грамоти для кращих гравців з такими видами зброї:
AWP
AK-47
M4A1
deagle
Отож, ми вдячні всім учасникам за гру, а тим хто не переміг, або не зміг взяти участі у змаганнях бажаємо успіху на наступних турнірах.
Доречі, ви ще маєте можливість приняти участь у таких турнірах як Counter-Strike Dead Match Friend Fire Atack та WestPlay Half-Life Mach#1.